Categorii

Cos  

Niciun produs

Livrare 0,00 RON
Total 0,00 RON
Transport gratuit

Livrarea bunurilor şi a serviciilor la distanţă

Comenzile acceptate de INATECH si care vor fi onorate sunt comenzile trimise online prin formularul de comanda, comenzile primite prin e-mail si telefon si care contin cel putin urmatoarele numele, adresa, nr. de telefon si adresa de e-mail a consumatorului.

INATECH trebuie sa onoreze comenzile primite prin intermediul acestui site in termen de cel mult 30 zile de la data comenzii, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel. INATECH, in cazul in care nu poate executa contractul/livrarea din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate in termen de 1-3 zile lucratoare, iar sumele pe care consumatorul le-a varsat ca plata in avans trebuie rambursate in termen de maximum 30 zile.

INATECH poate livra consumatorului un produs sau serviciu de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate numai cu acordul scris sau verbal al acestuia din urma. In acest caz cheltuielile de returnare a acestor produse vor cadea in sarcina INATECH.

INATECH nu va livra produse sau servicii fara o comanda prealabila din partea consumatorului.